Queen.gr: «Fashion Week Talks: Fun Side of Style» powered by Coca-Cola Light & Braun Household

Το Queen.gr είχε τη χαρά να φιλοξενήσει το πιο διαδραστικό και fun phygital event της σεζόν, το Vol.2 των Fashion Week Talks με τίτλο «The Fun Side of Style», με την υποστήριξη της Coca-Cola Light και της Braun Household.

Tην Τετάρτη, 13 Μαρτίου, το Queen.gr υποδέχτηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ειδικούς από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, αλλά και της τέχνης, για να παρακολουθήσουν ένα απολογιστικό video με όλες τις τάσεις που ξεχώρισαν στις Fashion Weeks που μόλις ολοκληρώθηκαν και να συζητήσουν για την πιο διασκεδαστική πλευρά της ομορφιάς.

Μετά το καλωσόρισμα της Editor in Chief του Queen.gr, Διονυσίας Καλαποθαράκου, οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν ένα live act, κατά το οποίο ο street artist Στέφανος Παπαδήμος (aka Sdeviano) δημιούργησε ζωντανά 2 μοναδικά wearable έργα τέχνης και συνομίλησε με την fashion editor του Queen.gr, Ναταλία Κατσακιώρη, για το street art και τη μόδα. Στη συνέχεια, η beauty director της DPG, Χριστίνα Χρόνη, υποδέχτηκε τον makeup artist Τάκη Μαυριγιαννάκη και άνοιξαν τη συζήτηση για τη διασκεδαστική πλευρά της ομορφιάς. Η Ναταλία Κατσακιώρη μίλησε με την influencer Έλενα Γαλύφα για τη μόδα και τις τάσεις. Το event ολοκληρώθηκε με ένα απολαυστικό talk ανάμεσα στη Διονυσία Καλαποθαράκου και τη Ναταλία Κατσακιώρη, για τη δική τους εμπειρία στην πρόσφατη #MFW.

Στο τέλος της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την πιο «χρηστική» πλευρά της μόδας από τη Braun Household και να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους, απολαμβάνοντας τη δροσιστική γεύση της Coca-Cola Light και γλυκά από το ζαχαροπλαστείο Fresh. Επιπλέον, τα goodie bags που έλαβαν κατά την αποχώρησή τους, ήταν γεμάτα beauty προϊόντα Benefit Cosmetics. Όλο το υλικό, μαζί με φωτογραφίες και videos, φιλοξενείται στην ειδική 3D Meta Fashion Week πλατφόρμα!