CNN Greece: Προτεραιότητα και στην Οικονομία!

Σε μια εποχή που η οικονομία παίζει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, το CNN Greece προσφέρει στο ελληνικό κοινό την αναβαθμισμένη κατηγορία του CNN Οικονομία. Με ποιοτικό, πρωτογενές περιεχόμενο, το CNN Greece καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του χρήστη για ενημέρωση και ανάλυση στα φλέγοντα θέματα της οικονομίας, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην καθημερινή του πληροφόρηση.

Πλέον, οι αναγνώστες του CNN Greece θα μπορούν να βρουν στην ανασχεδιασμένη ενότητα πλήθος πληροφοριών που αφορούν την οικονομία, τις επιχειρήσεις, της χρηματαγορές, καθώς και χρηστικά άρθρα και αναλύσεις με την αξιοπιστία και την εμβάθυνση που χαρακτηρίζει το μέσο. Όλα αυτά, με έμφαση στη σημασία των εξελίξεων και στον αντίκτυπό τους στην καθημερινότητα και τον οικονομικό προγραμματισμό των αναγνωστών.

Επιπλέον, αξιοποιώντας το πλήθος των πληροφοριών του CNN International, η νέα ενότητα προσφέρει μια διεθνή ματιά στην οικονομία, εξασφαλίζοντας σε βάθος αναλύσεις, σχόλια και προσεγγίσεις σε θέματα που αφορούν το σύνολο των αναγνωστών.

Με επικεφαλής τον Διευθυντή Οικονομικού Περιεχομένου της DPG Digital Media, Δημήτρη Πεφάνη, η κατηγορία της Οικονομίας στο CNN Greece στελεχώνεται από ομάδα έγκριτων δημοσιογράφων που είναι εξειδικευμένοι στους πιο σημαντικούς τομείς του οικονομικού ρεπορτάζ. Συνδυάζουν την πολυετή πείρα με τη βαθιά γνώση του αντικειμένου τους αλλά και τη δυνατότητα να μεταφέρουν τις ειδήσεις και τις αναλύσεις με κατανοητό για τον αναγνώστη τρόπο. Την ομάδα συμπληρώνει και υποστηρίζει σύσσωμο το multimedia και social media team του CNN Greece, διευρύνοντας τα κανάλια μέσα από τα οποία το brand συναντάει και συνομιλεί με το κοινό.