Στον «αέρα» η ενέργεια του Queen.gr για το Bombay Sapphire

Στον «αέρα» βρίσκεται η ενέργεια του Queen.gr του Ομίλου DPG Digital Media για το premium gin Bombay Sapphire. Με οδηγό το motto του brand Stir Creativity και όχημα τον κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό για γυναίκες Queen.gr, στόχος της ενέργειας είναι να ξεδιπλωθεί η δημιουργικότητα σε κάθε της έκφανση σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα του brand.

Δημιουργοί από διαφορετικούς χώρους έκφρασης παρουσιάζουν μοναδικά έργα τέχνης με έμπνευση από το καλοκαίρι, το γαλάζιο του ουρανού, της θάλασσας και του χαρακτηριστικού μπλε του Bombay Sapphire Gin.

Οι talk-of-the-town pastry chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας, ο γρήγορα ανερχόμενος μουσικός Ermis, η ξεχωριστή κεραμίστρια evi geo, η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας Αλεξάνδρα Αναγνώστου, η γνωστή fashion stylist Μαρία Τρουμπούκη και ο πάντα ανατρεπτικός bartender Νίκος Μπάκουλης μιλούν για το τι τους παρακινεί να δημιουργήσουν και παρουσιάζουν μοναδικά έργα υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής. To premium content της ενέργειας αναδεικνύεται μέσα από πλούσια native αρθρογραφία, storytelling, short video και έντονη παρουσία στα social media.