Το Ratpack.gr γιόρτασε τα 6α του γενέθλια!

Με μια μεγάλη παρέα από φίλους του και σημαντικά στελέχη από τη διαφημιστική αγορά γιόρτασε το Ratpack.gr τα 6 χρόνια του στον αέρα. Το επιτυχημένο ανδρικό site του Ομίλου DPG Digital Media υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στον Πολυχώρο ATRAKTOS, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση με την ονομασία ΜΗΝΑΣΜΑΝ. EVENTΜΑΣ. ήταν μια γιορτή για τον άνδρα, με την οποία έκλεισε ένας μήνας γεμάτος έξτρα περιεχόμενο και ένα μεγάλο αφιέρωμα με τον τίτλο ΜΗΝΑΣΜΑΝ.ΜΗΝΑΣΜΑΣ.

Τα γενέθλια του RATPACK, το κίνημα Movember για την υγεία του άνδρα, η Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα και το Μουντιάλ ήταν οι θεματικές του ειδικού αυτού αφιερώματος και οι αφορμές για το EVENTΜΑΣ. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια live εμπειρία στους 4 ιδιαίτερους θεματικούς χώρους: στον χώρο της τεχνολογίας της VIVO (μεγάλου χορηγού της βραδιάς και χορηγού του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022), στο grooming experience από τους Rooster's Barbershop και με προϊόντα ανδρικής περιποίησης της L’Oreal, στο remote bar του JAMESON Black Barrel, και στην ανοιχτή μεξικανική κουζίνα του ANCHO. Τα εκλεκτά γλυκά της βραδιάς, όπως και η τούρτα γενεθλίων, ήταν δημιουργίες από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.