Δυνατό «παρών» έδωσε και φέτος το CNN Greece στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Σημείο αναφοράς και πόλος έλξης πολλών κορυφαίων ομιλητών, αποτέλεσε το ειδικά διαμορφωμένο studio του CNN Greece στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Μέσου, με τον θεσμό.

Περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες στο Φόρουμ έδωσαν συνεντεύξεις στο studio του CNN Greece, όπως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, καθώς και οι Υπουργοί κ.κ. Σταϊκούρας, Γεωργιάδης, Βορίδης και Χατζηδάκης, παρουσιάζοντας τις εκτιμήσεις τους για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Επιπλέον, το «παρών» έδωσαν σημαντικά στελέχη της πολιτικής σκηνής, επικεφαλής χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και άλλοι κορυφαίοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Ιδιαίτερη αξία είχαν επίσης οι τοποθετήσεις διεθνών αναλυτών, και στελεχών από επιχειρήσεις όπως η Google, η Visa, η Phillip Morris International και η Airbnb, προσφέροντας τη διεθνή οπτική για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, δημοσιογράφοι του CNN Greece συντόνισαν μια σειρά από πάνελ που αφορούσαν τους πιο καίριους κλάδους της οικονομίας και της τεχνολογίας, ενώ συμμετείχαν σε συζητήσεις και κλειστές ενημερώσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Ταυτόχρονα, μέσα από την ειδική ενότητα του CNN Greece, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω live streaming όλες τις εργασίες του Φόρουμ, αλλά και να ενημερώνονται άμεσα για τις εξελίξεις και όλη την ειδησιογραφία που προέκυψε από τις εργασίες του συνεδρίου.

Το CNN Greece πιστό στην αποστολή του, προσέφερε ολοκληρωμένο περιεχόμενο, δίνοντας «προτεραιότητα στα γεγονότα», άμεσα και σφαιρικά, σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την πολιτική και την οικονομία.