DPG: 6 Βραβεία στα ΙΑΒ ΜΙΧΧ Awards 2022!

Η DPG Digital Media Group διακρίθηκε για 6η συνεχή χρονιά στα ΙΑΒ ΜΙΧΧ Awards, τον κορυφαίο θεσμό με διεθνή χαρακτήρα και προβολή, κερδίζοντας συνολικά 6 βραβεία.

Τα ΙΑΒ ΜΙΧΧ Awards αναγνωρίζουν τα καλύτερα έργα στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα. Σε μια λαμπερή τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Eleon Loft, παρουσία σημαντικών στελεχών της digital επικοινωνίας, η DPG απέσπασε 2 Χρυσά, 2 Ασημένια και 2 Βραβεία Μελών.

Το μεγάλο αφιέρωμα για το περιβάλλον «Act for Earth» ξεχώρισε λαμβάνοντας διπλή διάκριση και συγκεκριμένα Χρυσό βραβείο και Βραβείο Μελών στην κατηγορία «Best original Content Series». Στην κατηγορία «Branded Content & Native Advertising» η ενέργεια με τίτλο: «Sommer in the City» απέσπασε το Χρυσό Βραβείο, η ενέργεια «Fill your dreams by JUVEDERM», το Ασημένιο και η ενέργεια «Big Love in Christmas Town powered by Mini» έλαβε το Ασημένιο βραβείο, καθώς επίσης και το Βραβείο Μελών.

Οι εν λόγω βραβεύσεις της DPG Digital Media Group, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του Ομίλου στη δημιουργία & παροχή ολοκληρωμένων διαφημιστικών λύσεων και στην παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου σε όλο το δίκτυο Μέσων που η εταιρία διαχειρίζεται και εκπροσωπεί εμπορικά.