Η επόμενη ημέρα της οικονομίας στο επίκεντρο του FinForum 2023

Με κεντρικούς ομιλητές τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα πραγματοποιείται το FinForum 2023, την Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 στο King George Hotel υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Το συνέδριο διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από το CNN.gr και τον όμιλο ψηφιακών μέσων της DPG Digital Media Group, σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Tsomokos.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των εκλογών της 25ης Ιουνίου, το φόρουμ ανοίγει τη συζήτηση για την επόμενη ημέρα της οικονομίας στην Ελλάδα. Παράλληλα, τις εκτιμήσεις και αναλύσεις τους θα παρουσιάσουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, των οίκων αξιολόγησης S&P και Fitch, καθώς και κορυφαίων στελεχών ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών του FinForum 2023 περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Χάρης Θεοχάτης, Γιάννης Στουρνάρνας, Νικόλαος Μαντζούφας, Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, Chris Allen, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Θεόδωρος Τζούρος, Ερνέστος Παναγιώτου, Κώστας Τόβιλ, Βασίλης Καζάς, Θεόδωρος Αναστασόπουλος, Αθηνά Χατζηπέτρου, Νικόλαος Καραμούζης, Αριστοτέλης Χαντάβας και Δημήτρης Γιάντσης, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα θεματικών για το σύνολο της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.finforum.gr.