#aNightToRemember:To Queen.gr πέρασε το πιο λαμπερό βράδυ με φίλους, παρέα με την Casamigos tequila!

Ένα αξέχαστο βράδυ, πέρασαν οι τυχερές αναγνώστριες παρέα με την ομάδα και τους συνεργάτες του Queen.gr, καθώς και πολλούς influencers και celebrities που παρευρέθηκαν στο party του Μέσου την Τετάρτη, 12 Ιουλίου στο PLOES.

Μετά την περσινή συναρπαστική κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό «#adaytoremember», φέτος «η μέρα έγινε νύχτα» και η ετήσια συνάντηση ανανεώθηκε, δίνοντας ραντεβού με το ηλιοβασίλεμα στο πιο όμορφο πλωτό location, με φόντο τ’ άστρα μες στην καρδιά του καλοκαιριού. Οι εκπλήξεις, τα δώρα και το αστείρευτο κέφι πρωταγωνίστησαν, ενώ η dance-pop μουσική υπό τους ήχους live μπάντας ανέδειξαν το event σ’ένα ultra summery talk of the town γεγονός, τόσο uniQue που έμεινε αξέχαστο!

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συζητήσουν με την διευθύντρια του Μέσου Δ. Καλαποθαράκου, τη Beauty Director Χρ. Χρόνη, τη συντακτική ομάδα του Queen.gr, καθώς και δημοφιλείς influencers της DPG Media Group και να γιορτάσουν παρέα τη θετική πλευρά της ζωής.

Κατά τη διάρκεια του event απόλαυσαν στα bar της Casamigos tequila τα πιο δροσερά paloma cocktails, τον μπουφέ με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, καθώς και τα δροσιστικά αναψυκτικά HBH Grapefruit. Επίσης, επισκέφτηκαν τα stands των δημοφιλών brands Answear, L’Oreal Paris και Huawei, ενώ απαθανάτισαν την βραδιά με φωτογραφίες της Canon από το custom spot της Κωτσόβολος και έφυγαν με ασφάλεια με τα taxi της FREE NOW.

Ήταν μια βραδιά μοναδικά ξεχωριστή… «μια νύχτα που θα θυμόμαστε για καιρό»!

#aNightToRemember