To CNN Greece στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην καρδιά της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται το CNN Greece, συνδιοργανώνοντας μαζί με το Υπερταμείο μια σειρά συζητήσεων για την ελληνική οικονομία.

Κορυφαίοι Υπουργοί, πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, καθώς και επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν σε περισσότερες από 15 συζητήσεις, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα οικονομικών θεμάτων.

Το σύνολο των συζητήσεων θα προβληθεί σε πραγματικό χρόνο από το CNN Greece, το Υπερταμείο καθώς και από τις αντίστοιχες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο τηλεοπτικό studio εντός του χώρου η δημοσιογραφική ομάδα του CNN Greece θα μεταδίδει της εξελίξεις της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και παράλληλα θα φιλοξενήσει συνεντεύξεις και σχόλια από κορυφαίους πολιτικούς αλλά και οικονομικούς παράγοντες.

Ταυτόχρονα, σε ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα του CNN Greece προβάλλονται οι σημαντικότερες ειδήσεις που αφορούν την Έκθεση, αρθρογραφία και συνεντεύξεις, καθώς και πλήθος πληροφοριών για την ιστορία του θεσμού, την τιμώμενη χώρα αλλά και ευρύτερα τη Θεσσαλονίκη.