To CNN Greece και το EBEA εγκαινιάζουν τον κύκλο των “CNN Insights”

Με θέμα την ανάγκη για «Reskilling/upskilling και το πώς διαμορφώνεται το μέλλον της εργασίας», ξεκινά ο κύκλος των “CNN Insights, που διοργανώνουν το CNN Greece και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Τη σειρά των “CNN Insights” εγκαινιάζουν ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει σε fireside chat με θέμα τον ρόλο και τη σημασία του εκπαιδευτικού συστήματος στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητή της εκδήλωσης.

Παράλληλα, κορυφαία στελέχη του κλάδου της εκπαίδευσης, της τεχνολογίας και της πιστοποίησης θα συζητήσουν για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που φέρνει η επιδίωξη διαρκούς αναβάθμισης και ανανέωσης των δεξιοτήτων, εν μέσω ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου κλάδου. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους περιλαμβάνονται στελέχη της πολιτικής ηγεσίας, της δημόσιας διοίκησης, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, καθώς και φορέων πιστοποίησης.

Το πρώτο event “CNN Insights” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:00 στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος του ΕΒΕΑ (Αμερικής 8, Αθήνα).

Η εκδήλωση, όπως και το σύνολο των “CNN Insights” θα προβληθούν σε ζωντανή μετάδοση μέσω της ιστοσελίδας του CNN Greece.