Fashion Week Talks by Persil: Το πρώτο phygital event του Queen.gr για τις Εβδομάδες Μόδας!

Πριν λίγες ημέρες, το Queen.gr πραγματοποίησε με επιτυχία το "Fashion Week Talks by Persil" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στην εκδήλωση αυτή, το πιο ενημερωμένο fashion crowd της πόλης απήλαυσε 6 one-to-one συνεντεύξεις με influencers, σχεδιαστές, content creators και fashion & beauty experts.

Η Διονυσία Καλαποθαράκου, Διευθύντρια του Queen.gr μαζί με τη Ναταλία Κατσακιώρη, Fashion Editor του site και τη Χριστίνα Χρόνη, Beauty Director της DPG, υποδέχθηκαν την Χριστίνα Κατσαούνη, Owner & Creative Director του fashion brand «Τhe C Edition», τον Δημήτρη Στράτος, makeup & hair artist, την Ειρήνη Μπουντούκη, μοντέλο και εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης, την Κατερίνα Ευαγγελινού, influencer & content creator και την Angie Simon, Tik Tok content director και content creator.

Σε κάθε διαφορετικό «talk» συζητήθηκε η διαχρονικότητα των αγορών και της ethical fashion, η σημασία της συμπερίληψης, της ομορφιάς και η επίδρασή τους στα social media. Όλο το event πραγματοποιήθηκε με την σημαντική υποστήριξη του Persil. Με motto #rethinkfashion, το αγαπημένο απορρυπαντικό ρούχων, ανέδειξε τη σημασία της βιωσιμότητας και της σωστής φροντίδας των ρούχων. To event έκλεισε με χαλαρή κουβέντα και party mood.

Όλο το υλικό, μαζί με φωτογραφίες και videos, φιλοξενείται στην ειδική 3D Meta Fashion Week πλατφόρμα, ενώ προβλήθηκε μέσω teaser videos και αναρτήσεων σε όλα τα social media accounts του Μέσου. Το ραντεβού του Queen.gr με τους «ειδικούς του Μήνα της Μόδας» ανανεώθηκε για τις επόμενες σεζόν!