Ανακαλύψτε τις «Ιστορίες Οικογενειακής Τρέλας» στο καινούργιο Vlog του Mothersblog.gr

Το Mothersblog.gr, το αξιόπιστο site της DPG DIGITAL MEDΙA GROUP για τους σύγχρονους γονείς, υποδέχεται την οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη εγκαινιάζοντας το Vlog "Ιστορίες Οικογενειακής Τρέλας".

Μέσα από τη νέα στήλη, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μοιράζονται με τους επισκέπτες του Mothersblog.gr, μοναδικές στιγμές της καθημερινότητάς τους όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Προβάλλοντας όλα όσα διαδραματίζονται στην καθημερινότητα τους μαθαίνουμε τι είναι αυτό που τους δένει και τους ενώνει στην κάθε στιγμή. Μέσα από την ζωή της #ΧανταFamily το κοινό θα διασκεδάσει, θα ταυτιστεί, θα ανακουφιστεί και θα αγαπήσει τους αληθινούς χαρακτήρες που ξετυλίγονται μέσα από τα βίντεο. Με χιούμορ, ευαισθησία και αυθορμητισμό, η ενότητα προσκαλεί κάθε οικογένεια να νιώσει μέλος της #ΧάνταFamily, αλλά και της ακόμα μεγαλύτερης αγκαλιάς του Mothersblog.gr.

Το Vlog θα προβάλλεται δυναμικά στα SoMe accounts του Mothersblog.gr, TikTok και Instagram καθώς και στους λογαριασμούς των συνεργατών του Μέσου, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή από την Οικογενειακή Τρέλα της #ΧανταFamily!