Το CNN Greece τίμησε τα «Πρόσωπα» 2018-2023

Το CNN Greece τίμησε φέτος για πρώτη φορά, όλους όσοι έχουν συμμετάσχει στο αφιέρωμα «Πρόσωπα», από το 2018 έως και το 2023, σε μία ειδική εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της Πολιτείας και της Οικονομίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και σε αυτή παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό η υπουργός Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης, η υφυπουργός Μετανάστευσης κ. Σοφία Βούλτεψη και ο γγ Δημόσιας Διοίκησης κ. Δημήτρης Κιρμικίρογλου. Στην παρουσίαση, η δημοσιογράφος Σοφία Μαυραντζά και ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας. Ταυτόχρονα στη σκηνή, η διερμηνέας Νοηματικής Γλώσσας Φωτεινή Ανέστη.

Τα «Πρόσωπα» του CNN Greece έχουν καταστεί «θεσμός» στον ηλεκτρονικό Τύπο της Ελλάδας, τιμώντας ανθρώπους που κατάφεραν να διακριθούν για το έργο τους και την προσπάθειά τους, καθώς έβαλαν πάνω από όλους και όλα την έννοια της αυταπάρνησης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, αποτελώντας παραδείγματα προς μίμηση.

Η εκδήλωση «άνοιξε» με τον νεαρό σολίστ Στέλιο Κερασίδη στο πιάνο, συνεχίστηκε με τέσσερα discussion panels, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της κυβέρνησης και «Προσώπων», ενώ κατέληξε με την απονομή τιμητικής βράβευσης σε όλα τα «Πρόσωπα» του CNN Greece. Μεταξύ αυτών, ο Αντιστράτηγος Προκόπιος Μαυραγάνης, Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου ΓΕΕΘΑ, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός, οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ. Καλανταρίδου και Θωμαΐδης, ο Διευθυντής Ερευνών στον Δημόκριτο κ. Ευάγγελος Καρκαλέτσης, ο αναπληρωτής Διευθυντής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Βασίλης Καραστάθης, ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Μάριος Γιαννάκου, η stand up comedian κ. Κατερίνα Βρανά, η εγκαυματίας από το Μάτι κ. Κάλλι Αναγνώστου, ο παλαίμαχος δρομέας κ. Γιάννης Κούρος, κά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος και του premium artisan νερού μ.