Η DPG Digital Media Group και το CNN.gr υποδέχτηκαν φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Βόρειας Καρολίνας

Ενημερωτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της DPG Digital Media Group και του CNN Greece πραγματοποίησαν, 32 διακριθέντες φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (Capstone Scholars Program), τη Δευτέρα 13/5/2024.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος στη χώρα μας και αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για τους φοιτητές να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του κορυφαίου Ομίλου Ψηφιακών Εκδόσεων στην Ελλάδα και να διευρύνουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές συνάντησαν στελέχη της εταιρείας και παρακολουθήσαν παρουσιάσεις που αφορούν το τοπίο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι αλλαγές που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στην παραγωγή του περιεχομένου, καθώς και οι προκλήσεις στην αντικειμενική κάλυψη της επικαιρότητας εν μέσω υπερπληθωρισμού πληροφοριών. Παράλληλα, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου της DPG και να να εμβαθύνουν στον τρόπο παραγωγής multimedia περιεχομένου από το σύνολο της δημοσιογραφικής ομάδας.